Prova-på yoga i Surfbukten, onsdag 12/8 kl 17.30 & 18.30 | Yogaskolan Östersund

Prova-på yoga i Surfbukten, onsdag 12/8 kl 17.30 & 18.30

Vi på Yogaskolan vill erbjuda yoga i Surfbukten även denna sommar. För att kunna göra det på ett säkert sätt i dessa Corona-tider behöver vi göra lite annorlunda än andra år.

Vi kommer att hålla två lektioner varje onsdagkväll med ett max på 40 deltagare per lektion, en av lektionerna är lite mjukare, den andra lite mer fysiskt inriktad.

OBS! Anmälan sker i förväg varje vecka, genom att be att få gå med i Facebook-gruppen här. Det är en Facebook-grupp för varje lektion så välj den tid du vill komma, se länken längre ner. Grupperna ”töms” varje vecka, så du behöver anmäla dig på nytt varje gång du vill komma.

Använder du inte Facebook så kan du mejla in din anmälan till ostersund@yogaskolan.se, kom ihåg att skriva vilken tid du vill komma. Vi tar enbart emot anmälningar för den närmaste onsdagen.

Det behövs inga förkunskaper för att vara med, alla är välkomna och lektionerna passar dig som aldrig har provat yoga förut såväl som dig som har yogat tidigare. Ta med dig ett liggunderlag/yogamatta och en filt. Är du obekväm med att sitta på marken kan du även ta med en stol. Se till att hålla avstånd till varandra.

Lektionerna är kostnadsfria. Vill man ge ett stöd till Yogaskolan i dessa tider så får man gärna swisha ett bidrag till 123 079 22 75 (Combonet work development ek för).

Plats: Surfbukten, vid gångbron på Frösön.

Dag: Onsdag 12/8

Tid: Kl 17.30, ca 45 minuter (Nybörjare allmän). Kl 18.30, ca 45 min (Styrka och rörlighet)

Här är länken till grupperna där du anmäler dig.

https://www.facebook.com/pg/yogaskolan.ostersund/groups/?ref=page_internal

Detta inlägg är publicerat i Arkiv. Bokmärk permalink. Stängt för kommentarer och trackbacks.