• Surfbukten3

  Sommaryoga i Surfbukten, onsdagar kl 18.30, start 27/6

  Dags för Sommaryoga i Surfbukten igen! Onsdagar kl 18.30, start efter midsommar, den 27 juni. För nionde året i rad bjuder Yogaskolan på yogalektioner ute i det gröna. Det kommer att bli både rörelser, andningsövningar och avspänning, lite beroende på vad vädret tillåter.

  Läs mer...
  hallon

  Kurser hösten 2018

  Höstterminens kurser börjar v 35, från den 27/8. Då blir det både nybörjare-, fortsättnings- och fördjupningskurser med olika inriktningar. Du kan se hela kursschemat här.

  Läs mer...
  Morgonyoga2

  Yogakurser för nybörjare i augusti

  Vill du börja med yoga? Yoga kan vara ett skönt sätt att arbeta med styrka, balans, smidighet och samtidigt landa, varva ner och hitta ett större inre lugn. I augusti startar flera kurser med olika inriktningar som passar dig som är ny till yoga:

  Läs mer...
  Yoga för gravida

  Yoga för gravida, onsdagar kl 16.30, start 29/8

  På gravidyogan arbetar vi med mjuka kropps- och andningsövningar som är speciellt anpassade för att underlätta både graviditeten och förlossningen. Tonvikten ligger på mjuka rörelser, andning, avspänning och fokuseringsövningar.

  Läs mer...
  Seniorer2

  Yoga för Seniorer 60 +, nya kurser i augusti

  Yogaskolan erbjuder både nybörjar- och fortsättningskurser för seniorer. Det är viktigt att upprätthålla rörlighet, styrka och balans i takt med att vi blir äldre. Här arbetar vi med styrka, balans och rörlighet på ett skonsamt och säkert sätt.

  Läs mer...
  solros

  Yogastudier i Östersund – ht 2018

  Nu är det dags för en ny kurs av Ett år av Yogastudier i Östersund. Det är en kurs för dig som vill fördjupa dina kunskaper i yogans filosofi och utövande. Detta är också en förberedande kurs för dig som vill gå Yogaskolans lärarutbildning.

  Läs mer...
  Terapibild 1

  Privatkonsultationer

  Vill du utöva yoga hemma? Då kan vi hjälpa dig med att sätta ihop ett program som passar just dig utifrån dina behov och önskemål.

  Läs mer...
  höstlöv2

  Yogalärarutbildning, 3 år, 500 timmar, start november 2019

  Yogaskolans lärarutbildning erbjuder en omfattande och djupgående utbildning i yoga. Utbildningen är lämplig såväl för dig som vill undervisa yoga i grupp som individuellt. Centralt i hela utbildningen är att lära sig tillämpa yoga för att passa specifika grupper och individer.

  Läs mer...

  Följ oss på Facebook

  Vår Facebook-sida använder vi för aktuell information om vad som händer på YogaskolanÖstersund.

  Gilla Yogaskolan!

  Läs mer...

Start

 • Puffar

  Yogakurser

  På Yogaskolan finns ett brett utbud av yogakurser för olika behov. Läs mer och hitta en kurs som passar dig.

  Kursutbud och anmälan »
   

  Privatlektioner

  Traditionellt utövas yoga en mot en. Vi skräddarsyr ett program som är utarbetat efter just dina behov och önskningar.

  Läs mer om privatlektioner »
   

  • Nyhetsbrev

   Nyhetsbrev

   Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev.

   Prenumerera här »