• Morgonyoga2

    Yogakurser för nybörjare

    Vill du börja med yoga? Yoga kan vara ett skönt sätt att arbeta med styrka, balans, smidighet och samtidigt landa, varva ner och hitta ett större inre lugn. Nu startar vi några kurser med olika inriktningar som passar dig som är ny till yoga:

    Läs mer...
    höstlöv1

    Öppet hus och prova-på lektioner söndag 22/10

    Inför den nya kursomgången håller vi Öppet Hus där alla är varmt välkomna att titta in och se våra fina lokaler, prata med och rådgöra med våra lärare och inte minst, kostnadsfritt kunna prova yoga med olika inriktningar och fokus.

    Läs mer...
    höstlöv2

    Nya kursstarter i oktober

    Höstterminens andra kursomgång startar under oktober och sträcker sig fram till jullovet. Det finns både nybörjar- och fortsättnigskurser med olika inriktningar. Det finns också specialinriktade kurser för gravida, mammabebis och seniorer. Du kan se hela kursschemat här.

    Läs mer...
    AndningA

    Yoga för bättre sömn, fredagar kl 14.30-15.45, start 10/11

    I den här gruppen jobbar vi med kroppen och andetaget och provar på några olika tekniker i yogan som kan hjälpa dig att somna och att ge sömnen en bättre kvalité.

    Läs mer...
    Yoga för gravida

    Yoga för gravida, onsdagar kl 16.30, start 25/10

    På gravidyogan arbetar vi med mjuka kropps- och andningsövningar som är speciellt anpassade för att underlätta både graviditeten och förlossningen. Tonvikten ligger på mjuka rörelser, andning, avspänning och fokuseringsövningar.

    Läs mer...
    MammaBebis1

    Mamma och Bebis – måndagar kl 11.00, start 6 november

    Vi startar en ny grupp för Mamma och Bebis som går måndagar kl 11-12. I den här gruppen gör vi fysiska övningar som kan hjälpa dig att bygga upp kroppen efter graviditeten, men också andnings- och avspänningsövningar.

    Läs mer...
    Seniorer2

    Yoga för Seniorer 60 +, start 7/11

    Yogaskolan erbjuder både nybörjar- och fortsättningskurser för seniorer. Det är viktigt att upprätthålla rörlighet, styrka och balans i takt med att vi blir äldre. Här arbetar vi med styrka, balans och rörlighet på ett skonsamt och säkert sätt.

    Läs mer...
    Rygg och nacke

    Yoga – Rygg och nacke – nybörjare och fortsättare

    Nu kan vi erbjuda såväl en nybörjar- som fortsättningskurs med fokus på rygg- och nacke. De här grupperna vänder sig till dig med smärtproblematik och/eller begränsad rörlighet. Under lektionerna använder vi mjuka försiktiga rörelser, andning och avspänning.

    Läs mer...
    solros

    Yogastudier i Östersund – start 27-28 januari 2018

    Nu är det dags för en ny kurs av Ett år av Yogastudier i Östersund. Det är en kurs för dig som vill fördjupa dina kunskaper i yogans filosofi och utövande. Detta är också en förberedande kurs för dig som vill gå Yogaskolans lärarutbildning.

    Läs mer...
    Terapibild 1

    Privatkonsultationer

    Vill du utöva yoga hemma? Då kan vi hjälpa dig med att sätta ihop ett program som passar just dig utifrån dina behov och önskemål.

    Läs mer...

Start

  • Puffar

    Yogakurser

    På Yogaskolan finns ett brett utbud av yogakurser för olika behov. Läs mer och hitta en kurs som passar dig.

    Kursutbud och anmälan »
     

    Privatlektioner

    Traditionellt utövas yoga en mot en. Vi skräddarsyr ett program som är utarbetat efter just dina behov och önskningar.

    Läs mer om privatlektioner »
     

    • Nyhetsbrev

      Nyhetsbrev

      Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev.

      Prenumerera här »