Yogaskolan Östersund | Yoga i tradition av T Krishnamacharya
 • hallon

  Kurser hösten 2018

  Höstterminens kurser börjar v 35, från den 27/8. Då blir det både nybörjare-, fortsättnings- och fördjupningskurser med olika inriktningar. Du kan se hela kursschemat här.

  Läs mer...
  Morgonyoga2

  Yogakurser för nybörjare i augusti

  Vill du börja med yoga? Yoga kan vara ett skönt sätt att arbeta med styrka, balans, smidighet och samtidigt landa, varva ner och hitta ett större inre lugn. I augusti startar flera kurser med olika inriktningar som passar dig som är ny till yoga:

  Läs mer...
  blåbär

  Öppet hus och prova-på lektioner 15/8 och 23/8

  Inför den nya kursomgången håller vi Öppet Hus där alla är varmt välkomna att titta in och se våra fina lokaler, prata med och rådgöra med våra lärare och inte minst, kostnadsfritt kunna prova yoga med olika inriktningar och fokus.

  Läs mer...
  Rönnbar2

  Yogakurser i Ås, onsdagar, start 29/8, prova på 15/8

  Yogaskolan erbjuder nu två olika kurser i Ås. Onsdagen den 15 augusti är det gratis prova-på, då behövs det ingen anmälan, det är bara att komma.

  Läs mer...
  solros

  Yogastudier i Östersund – start 22-23 september

  Nu är det dags för en ny kurs av Ett år av Yogastudier i Östersund. Det är en kurs för dig som vill fördjupa dina kunskaper i yogans filosofi och utövande. Detta är också en förberedande kurs för dig som vill gå Yogaskolans lärarutbildning.

  Läs mer...
  Yoga för gravida

  Yoga för gravida, måndagar kl 16.30, start 27/8

  På gravidyogan arbetar vi med mjuka kropps- och andningsövningar som är speciellt anpassade för att underlätta både graviditeten och förlossningen. Tonvikten ligger på mjuka rörelser, andning, avspänning och fokuseringsövningar.

  Läs mer...
  31968009_1390445341055794_4640412920071585792_n

  Yoga och vandring i Vålådalen 7 – 9 september 2018

  Ladda inför vintern med 3 dagars vandring och yoga i klar hög luft omgiven av vackra vyer och höstens vackra färger. Vi börjar dagarna med yoga och meditation, med övningar som hjälper kroppen och sinnena att öppna sig för mötet med naturen och fjällen. Delar av vandringarna sker i tystnad, och vissa utövande gör vi i naturen.

  Läs mer...
  Morgonyoga2

  Morgonyoga tisdagar kl 7.00-7.45, start 4/9

  Upplev hur det är att börja morgonen med yoga! Under de här morgnarna fokuserar vi på att väcka kroppen och fokusera tanken inför dagen. Lektionerna passar bra både för dig som redan utövar yoga och för dig som är ny till yoga.

  Läs mer...
  Seniorer2

  Yoga för Seniorer 60 +, nya kurser i augusti

  Yogaskolan erbjuder både nybörjar- och fortsättningskurser för seniorer. Det är viktigt att upprätthålla rörlighet, styrka och balans i takt med att vi blir äldre. Här arbetar vi med styrka, balans och rörlighet på ett skonsamt och säkert sätt.

  Läs mer...
  Terapibild 1

  Privatkonsultationer

  Vill du utöva yoga hemma? Då kan vi hjälpa dig med att sätta ihop ett program som passar just dig utifrån dina behov och önskemål.

  Läs mer...

Start

 • Puffar

  Yogakurser

  På Yogaskolan finns ett brett utbud av yogakurser för olika behov. Läs mer och hitta en kurs som passar dig.

  Kursutbud och anmälan »
   

  Privatlektioner

  Traditionellt utövas yoga en mot en. Vi skräddarsyr ett program som är utarbetat efter just dina behov och önskningar.

  Läs mer om privatlektioner »
   

  • Nyhetsbrev

   Nyhetsbrev

   Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev.

   Prenumerera här »