Yogaskolan Östersund | Yoga i tradition av T Krishnamacharya
 • Nya kurser i maj

  Vårterminens andra kursomgång börjar v 13, från den 25/3. Då blir det både nybörjare-, fortsättnings- och fördjupningskurser med olika inriktningar. Du kan se hela kursschemat här.

  Läs mer...

  Yoga i klimakteriet, söndagar kl 17.30, start 5 maj

  Är du på väg in i, eller är i klimakteriet? Känner du inte riktigt igen dig i din kropp? Under kursen får du lära dig om yoga som ett verktyg för att komma i bättre balans både fysiskt och psykiskt.

  Läs mer...

  Frisk luft & yoga, 3 onsdagar

  Har du svårt att komma igång? Det är oftast lättare tillsammans! Under tre onsdagskvällar promenerar och yogar vi tillsammans. Vi njuter av frisk luft under en motionspromenad på ca 30 minuter, för att sedan avsluta med ett yogapass inne på yogamattan.

  Läs mer...

  Yoga för stela män – söndagar 19.00, start 5 maj

  Under den här kursen arbetar vi med enkla dynamiska rörelser för att påverka rörlighet, styrka, balans och kroppsmedvetenhet.

  Läs mer...

  Yogakurser för nybörjare i maj

  Vill du börja med yoga? Yoga kan vara ett skönt sätt att arbeta med styrka, balans, smidighet och samtidigt landa, varva ner och hitta ett större inre lugn. Efter påsklovet startar flera kurser med olika inriktningar som passar dig som är ny till yoga.

  Läs mer...

  Morgonyoga tisdagar kl 7.00-7.45, start 7 maj

  Upplev hur det är att börja morgonen med yoga! Under de här morgnarna fokuserar vi på att väcka kroppen och fokusera tanken inför dagen. Lektionerna passar bra både för dig som redan utövar yoga och för dig som är ny till yoga.

  Läs mer...

  Barnyoga 7-12 år, onsdagar kl 16.30, start 8 maj

  Ny yogagrupp för barn och ungdom mellan 7-12 år, onsdagar kl 16.30. För barn och ungdomar erbjuder yogan en mängd redskap för att på ett lekfullt och roligt sätt stärka kroppen och sinnet. Kursstart den 8 maj.

  Läs mer...

  Yoga – Rygg och nacke – nybörjare & fortsättare

  Nu kan vi erbjuda såväl en nybörjar- som fortsättningskurs med fokus på rygg- och nacke. De här grupperna vänder sig till dig med smärtproblematik och/eller begränsad rörlighet. Under lektionerna använder vi mjuka försiktiga rörelser, andning och avspänning.

  Läs mer...

  Yoga för gravida, måndagar kl 16.30, löpande intag

  På gravidyogan arbetar vi med mjuka kropps- och andningsövningar som är speciellt anpassade för att underlätta både graviditeten och förlossningen. Tonvikten ligger på mjuka rörelser, andning, avspänning och fokuseringsövningar.

  Läs mer...

  Yoga för Seniorer 60 +

  Yogaskolan erbjuder både nybörjar- och fortsättningskurser för seniorer. Det är viktigt att upprätthålla rörlighet, styrka och balans i takt med att vi blir äldre. Här arbetar vi med styrka, balans och rörlighet på ett skonsamt och säkert sätt.

  Läs mer...

Start

 • Puffar

  Yogakurser

  På Yogaskolan finns ett brett utbud av yogakurser för olika behov. Läs mer och hitta en kurs som passar dig.

  Kursutbud och anmälan »
   

  Privatlektioner

  Traditionellt utövas yoga en mot en. Vi skräddarsyr ett program som är utarbetat efter just dina behov och önskningar.

  Läs mer om privatlektioner »
   

  • Nyhetsbrev

   Nyhetsbrev

   Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev.

   Prenumerera här »