Öppet hus och prova-på lektioner 13-14 mars | Yogaskolan Östersund

Öppet hus och prova-på lektioner 13-14 mars

Yogaskolan håller Öppet Hus  med prova-på lektioner inför den nya kursomgången.

Samtliga prova-på lektioner är kostnadsfria. Varje lektion är ca 45-60 minuter. Inga förkunskaper krävs. Du behöver inte föranmäla dig, det är bara att komma. Här nedan ser du schemat för prova-på dagen. Det går även bra att titta in för att hämta information, se våra lokaler, prata med och få råd av några av oss på Yogaskolan.

Hjärtligt välkomna!

 

Onsdag 13 mars

  • 17.45 Vinyasa krama. För dig som tycker det är roligt med fysisk utmaning! Vi arbetar i ett flöde där vi binder i hop längre serier av yogans olika positioner och jobbar dynamiskt med styrka, smidighet, koordination och balans. Kursen är öppen för fortsättare och för nybörjare som har vana av att träna och att använda kroppen generellt.
  • 19.15 Nybörjare, fysisk. Mer fysiskt krävande inriktning, passar dig som vill ha mer fysisk utmaning och som inte har några aktuella skador.

Torsdag 14 mars

  • 16.30 Nybörjare, mjuk/ Rygg och Nacke. Passar dig med smärtproblematik och/eller begränsad rörlighet. Vi gör mjuka försiktiga rörelser, andning och avspänning.
  • 17.45 Yoga – Stela män. Här arbetar vi med enkla dynamiska rörelser för att påverka rörlighet, styrka, balans och kroppsmedvetenhet. För nybörjare.
  • 19.15 Nybörjare, allmän. Passar dig som både vill träna lite styrka och rörlighet, och också fokusera på andning och avspänning.

 

Detta inlägg är publicerat i Arkiv. Bokmärk permalink. Stängt för kommentarer och trackbacks.