Uppdaterad info 10/1 – Coronavirus, covid-19 | Yogaskolan Östersund

Uppdaterad info 10/1 – Coronavirus, covid-19

Den största delen av verksamheten på Yogaskolan kommer att vara digital åtminstone i inledningen av vårterminen 2021. Alla fortsättnings- och fördjupningsgrupper hålls digitalt via Zoom så att de flesta deltar hemifrån. Ett fåtal elever kan vara på plats. Vår undervisningslokal är 40 kvm, så vi får vistas max 4 personer rummet inklusive läraren. Anvisningar finns vid våra ingångar. Nybörjarkurserna har vi flyttat fram och hoppas kunna starta senare under terminen.

 

Till dig som deltar i verksamhet på plats hos oss:
Handsprit finns utsatt nära vår entré, så ta gärna för vana att börja med att sprita av händerna när du kommer in. Det finns möjlighet att tvätta händerna med tvål och handsprit finns utsatt på flera platser.

 

Håll avstånd och se till att det aldrig blir trångt i något utrymme.Låt föregående grupp lämna lokalen och passera kapprummet en och en.

 

Ta gärna med egen yogamatta och eventuellt kudde/filt. De mattor vi har på Yogaskolan spritas mellan varje grupp.

 

Och förstås, om du har förkylningssymptom, även lindriga, stanna hemma men delta gärna via Zoom.

 

På Yogaskolan kommer vi att fortsätta hålla oss uppdaterade och följa Folkhälsoinstitutets rekommendationer och pandemilagen.

Detta inlägg är publicerat i Nyhet. Bokmärk permalink. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din epostadress delas eller publiceras aldrig Obligatoriska fält är markerade med *

*
*

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>