Undervisningen anpassad för Coronavirus, covid-19 | Yogaskolan Östersund

Undervisningen anpassad för Coronavirus, covid-19

Vi får en del frågor kring Coronavirus covid-19 när det gäller deltagande i våra grupper på Yogaskolan. Vi har minskat antalet deltagare i varje grupp för att ge mer utrymme till varje elev. Vi städar lokalerna extra noggrant och spritar yogamattor och kontaktytor kontinuerligt.

 

Vi uppmanar också de som ska delta i våra grupper att följa Folkhälsomyndighetens allmänna råd: ”Skydda dig själv och andra”

 

Var noga med handhygienen. Vi har som tidigare små handdukar som bara används en gång innan tvätt. Vi rengör våra yogamattor mellan varje grupp. Har du en egen matta så ta gärna med den, eller lägger en egen handduk över matta, kudde. Man kan även ta med egen filt om man önskar.

 

Naturligtvis förespråkar vi att man stannar hemma vid luftvägsbesvär, även vid lindriga symtom. Missar man tillfällen pga. sjukdom erbjuder vi som vanligt att man kan ta igen dem på andra kurser när man tillfrisknat. På så sätt behöver man inte vara orolig för att missa delar av sin kurs.

 

I fortsättningsgrupperna erbjuder vi att vara med digitalt via Zoom de gånger man behöver vara hemma.

 

På Yogaskolan kommer vi att fortsätta hålla oss uppdaterade och följa Folkhälsoinstitutets rekommendationer.

Detta inlägg är publicerat i Nyhet. Bokmärk permalink. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din epostadress delas eller publiceras aldrig Obligatoriska fält är markerade med *

*
*

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>