Nybörjare mjuk – rygg och nacke, to 16.30, start 14 mars

 

Yogaskolan erbjuder extra mjuka kurser för såväl en nybörjare som fortsättare. De här grupperna vänder sig till dig med stress- och/eller smärtproblematik. Grupperna passar bra både för dig som har begränsad rörlighet och för dig som vill ha extra fokus på avspänning. Under lektionerna använder vi mjuka försiktiga rörelser, andning och avspänning.

 

Vi kan förebygga förslitningsskador genom att förbättra kroppskännedomen, göra kroppen mjukare och starkare samt lära oss att slappna av. I dag finns dokumenterade positiva effekter av yoga bland annat gällande rygg- och nackbesvär.

 

Många av övningarna som lärs ut på lektionerna är enkla redskap som kan användas i vardagen. Små, enkla övningar för att till exempel ge lindring åt spända axlar och trötta ryggar, för att bättre hantera en stressig situation och för att somna bättre på kvällen.

 

Nybörjarkursen hålls torsdagar kl 16.30-17.30. 8 tillfällen, 1100 kr. Start 14 mars.

 

Fortsättningskursen hålls tisdagar kl 16.30-17.30. 9 tillfällen, 1220 kr, start den 12 mars. I fortsättningsgruppen kan man även vara med digitalt vid behov.

 

Du kan anmäla dig här

Detta inlägg är publicerat i Nyhet. Bokmärk permalink. Stängt för kommentarer och trackbacks.