Bra att veta FAQ | Yogaskolan i Karlstad

Bra att veta FAQ

Betalning av kurs

När vi fått din anmälan kommer du inom några dagar att få en bekräftelse på att du fått plats. Vi skickar sedan ut en faktura till den epostadress du angivit. Betalning sker till vårt plusgirokonto 79 10 81-3.

Rabatt

10% rabatt ges, mot uppvisande av intyg, till dig som på heltid är studerande, arbetssökande, sjukskriven eller pensionär.

Missade kurstillfällen & återbetalning

Om du missar din kurstid en vecka eller flera gånger så kan du, i mån av plats, ta igen det inom de veckor som kursen löper. Det går inte att ‘flytta över’ missade gånger från en kursomgång till en annan. Blir du långvarigt sjuk, får du mot läkarintyg tillbaka pengarna för de missade tillfällena.

Ångerrätt

Du har enligt distans- och hemförsäljningslagen (2005:59) rätt att ångra dig och avboka din anmälan genom att meddela oss senast 14 dagar efter det att vi bekräftat din anmälan.

Om du anmäler dig via webben får du ett e-postmeddelande som bekräftelse. Om du anmäler dig via telefon får du en muntlig bekräftelse i samband med telefonsamtalet.

Om du ångrar din anmälan, ange tydligt vilken kurs det gäller samt dina personuppgifter. Får vi din avbokning senast 14 dagar efter det att vi bekräftat din anmälan så har du rätt att få tillbaka hela din inbetalda avgift från oss, inom 30 dagar. Detta gäller dock inte om du påbörjat kursen. Om kursen har startat och du deltagit vid ett kurstillfälle har du accepterat att avstå från ångerrätten.

 

Telefonnummer, adress och e-postadress dit du kan meddela att du ångrat din anmälan hittar du på denna webbsida under rubriken kontakt.

Sjukdomar & skador

Tala om för läraren om du har några skador, sjukdomar, är gravid eller om det är något annat som kan påverka ditt yogautövande. Om du har några frågor eller funderingar så prata med läraren före eller efter klassen.

Klädsel

Vi utövar yoga barfota eller med strumpor på yogamattor som finns i salen. Använd gärna mjuka och bekväma kläder som du kan röra dig obehindrat i. För allas trevnad är du och dina kläder självklart rena och hela.

Kom i god tid

Kom gärna i god tid innan din lektion. Vi bjuder på ekologiskt te, så sitt ner en stund före eller efter din lektion.

Parfymfritt

Yogaskolan är parfymfri. Visa hänsyn till våra allergiker och astmatiker.

Äta innan yoga

Det kan även vara bra att tänka på att inte äta en tung måltid precis före yogan, då mat i magen kan upplevas obehagligt i vissa övningar.

Ändringar

Kurserna startar under förutsättning att tillräckligt antal deltagare är anmälda. Om kursen ställs in får du självklart tillbaka betald kursavgift.