Privatlektioner

Privatlektion – för personligt program

För dig som regelbundet vill utöva yoga hemma, skräddarsyr vi ett program som är utarbetat efter just dina behov och önskningar. Det kan exempelvis röra sig om sömnproblem, stressproblematik eller nack-/ryggbesvär. En privatlektion passar även dig som ensam vill utöva tillsammans med en lärare. Eller för dig som vill studera yogans filosofi, vedisk chanting m m.

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yoga för att få ett personligt program. Ett program på några minuter om dagen kan göra stor skillnad om du utövar regelbundet.

Kontakta oss för mer information.

Rehabilitering

Yoga kan användas som ett komplement till annan vård i rehabilitering vid sjukdom eller skador. Yoga kan förebygga spänningsvärk och annan smärtproblematik genom förbättrad kroppskännedom, övningarna gör kroppen mjukare och starkare samt lär dig att slappna av.
Idag finns bland annat forskning som visar att yoga har positiva effekter gällande rygg- och nackbesvär, hjärtbesvär och sömnproblem.

Yogaskolan erbjuder yoga för rehabilitering i grupp med olika inriktningar eller individuella konsultationer, där vi tar fram ett individuellt designat program som är baserat utifrån dina behov och förutsättningar. Vi gör programmet tillsammans och sedan får du utöva hemma innan vi ses vid nästa tillfälle. Kontakta oss för mer information.

 

Första gången du kommer är lektionen 1,5 timme och kostar 800 kr. Uppföljningslektioner är på 1 timme och kostar 650 kr. Du kan göra en intresseanmälan via länken nedan så kontaktar vi dig för att boka in en lämplig tid.

 

Intresseanmälan för privatlektion »