Helgkurser/Övrigt | Yogaskolan i Karlstad

Helgkurser/ÖvrigtAktuella kurser

Temadag - Yoga för klarhet och kraft

Inled året med en skön temadag för att hämta ny kraft och energi. Vi inspireras av yogans livsfilosofi och skapar utrymme för reflektion varvat med yogans praktiska redskap av rörelse, medveten andning, fokusering och meditation. Vi sträcker ut och andas för att släppa taget om stress och spänning. Vi använder yogans rörelser för att hitta mer kraft och energi och vi stillar sinnet och rör oss mot inre ro och klarhet. I temadagen ingår frukt och fika.
Måndag 6 januari kl. 09:30 - 13:00, 540 kr

Anmäl dig här »

Yoga och vandring - Möt vintern på Jäverön

En heldag med naturvandring, yoga, mat och samvaro. Vi använder alla våra sinnen för att uppleva naturen. Vi vandrar genom skogar, ängar och längs stränder. Vandringen varvas med yogans redskap av rörelser, medveten andning, medveten närvaro och meditation.
Lördag 25 januari kl. 08:30 - 17:00, 750 kr

Anmäl dig här »

Fortsatta Yogastudier - start i februari 2020

“Fortsatta Yogastudier” är en kurs för dig som ytterligare vill fördjupa dina kunskaper i yogans filosofi och utövande.
6000 kr

Anmäl dig här »

Yogastudier - start i mars 2020

“Yogastudier” är en kurs för dig som vill fördjupa dina kunskaper i yogans filosofi och utövande. Det är även en förberedande kurs för dig som vill gå Yogaskolans lärarutbildning och som inte har möjlighet att delta i vår kontinuerliga undervisning. Lämna intresseanmälan här så skickar vi ansökningshandlingar. Första helgkursen är 7-8 mars 2020.
8000 kr

Anmäl dig här »