Yogaretreat på mysiga Magasinet Jäverön 10-12 november

Yogaretreat på Jäverön med Yogaskolan

 

Välkommen till en skön helg för återhämtning och påfyllning i mörka november med utrymme för vila och reflektion. Vi tar vara på dagsljuset och hämtar kraft från den närande och vackra naturen på ön. Vi vandrar i skog och mark, bitvis i tystnad och utövar yoga utomhus i olika miljöer. Vi kurar skymning i värmen från kaminerna i den härliga atmosfären i Magasinet och landar på yogamattan och inspireras av yogans filosofi och utövande. En helgretreat fylld av yoga, naturvistelse och närvaro i en vilsam och vacker miljö.

 

Vi tar färjan som lämnar fastlandet kl.16.40 på fredagen för att inkvartera oss och landa i magasinets rofyllda miljö. Efter en introduktion till helgens tema och kvällsmat så bjuds ett lite längre yogautövande som avslutas med en stunds meditation. Helgen avslutas med lunch på söndagen och vi åker tillbaka till fastlandet med färjan 13.40

 

Dagarna kommer att varvas mellan yogautövande inne och vandring och utövande ute i naturen. Här kommer vi kunna anpassa efter väder och vind. Tanken är att fylla på med dagsljus och naturupplevelser, men också få tid för yogautövande och vila inne i mysiga Magasinet. På lördagskvällen tänder vi den vedeldade bastun för de som vill basta.

 

Boende och pris
I magasinet finns det tre dubbelrum, ett trebäddsrum, en sovalkov och möjligheter till att sova på loftet. Lakan och handdukar ingår. Vi kommer vara en mindre grupp, max 10 personer. Har du önskemål om boendet, uppge det vid din anmälan.

 

Priset för helgen är 3450 kr. Då ingår 2 nätters inkvartering, 2 middagar, 2 luncher, 2 frukostar, samt eftermiddagsfika, kaffe, te, tilltugg och frukt, samt kursinnehåll.

 

Kursinnehåll
Vi tar del av tankar från yogans visdomsfilosofi som vi kan ha glädje och stöd av i vårt vardagsliv. Vi utövar yogans redskap, asana – rörelse och kroppspositioner, pranayama – medveten andning och andningsteknik, samt meditation, reflektion och avspänning. Vi kommer utöva både i naturen och på det fina yogaloftet i magasinet.

 

Yogaretreat på Jäverön, Karlstad

Fredag 10/11, 16:30 till söndag 12/11, kl 14:00
Pris 3450 kr
Anmäl dig här »

Detta inlägg är publicerat i Arkiv. Bokmärk permalink. Stängt för kommentarer och trackbacks.