Yoga för Seniorer hösten 2020 | Yogaskolan i Karlstad

Yoga för Seniorer hösten 2020

I vanliga fall har vi ett stort utbud av kurser för seniorer, men just nu behöver vi vara försiktiga och hålla distans och avstånd. Vi försöker att hitta vägar för att du som är i riskgrupp på ett tryggt sätt ska kunna fortsätta med ditt yogautövande.

 

Mariebergsskogen – meditativ vandring och yoga utomhus

 

Obs! Ingen vandring 24/9 pga sjukdom

 

Torsdagen den  1/10 kl 14.00-15.30
Vi träffas utanför Acksjöns kapell där vi inleder med ett yogapass med den rogivande skogen runt oss. Vi vandrar sedan en slinga genom skogen ner till vattnet. Vi använder alla våra sinnen för att landa, ta in naturen och stilla vårt sinne. Vandringen varvas med yogans redskap av rörelser, medveten andning, medveten närvaro och meditation. Vi avslutar med ett litet längre yogapass med rörelser samt med avspänning/stillhet.

 

Efteråt stannar de som vill och fikar tillsammans, med avstånd förstås. Var och en som vill tar med sig eget fika.

 

Torsdagen den  1/10 kl 14.00-15.30
Seniorpris 120 kr (övriga 160 kr)

Anmäl dig här »

Yoga på Skutberget 

Måndagar kl. 10.00-11.00 & 11.15-12.15 (fullsatt), start 31/8.
Vi är utomhus så länge det är möjligt, och de dagar då det regnar, stormar eller är för kyligt går vi inomhus. Här har vi motionscentralens gymnastiksal till vårt förfogande, med stora ytor så att vi kan hålla avstånd och distans.
8 tillfällen. Pris: 860 kr. Max 14 personer.

Anmäl dig här »

Yoga webbkurs för seniorer

Onsdagar kl. 10-11, med start 2/9,
Här kommer vi använda en sluten grupp på facebook, man kan vara med ”live”, eller så kan du utöva när helst det passar dig som bäst. Man har tillgång till alla utövandet så länge kursen håller på och man kan göra varje utövande så många gånger man vill. Man ser läraren i bild, men inte sig själv eller varandra. Har man inte facebook mailar vi en länk till de inspelade lektionerna, så att man får tillgång till dem på samma sätt.
I varje kurs ingår individuell handledning och intstruktion av läraren så att du får hjälp att anpassa övningarna till dig och dina behov. Yoga ska så mycket som möjligt anpassas till var och en och därför är det viktigt med kontakt och återkoppling på lektionerna.
6 tillfällen pris 700 kr. Lärare Hanna Staaff
Anmäl dig här »

Detta inlägg är publicerat i Nyhet. Bokmärk permalink. Stängt för kommentarer och trackbacks.