Yoga på vackra Skutberget | Yogaskolan i Karlstad

Yoga på vackra Skutberget

Senioryoga

I vår håller Yogaskolan en kortkurs i senioryoga ute i den härliga miljön på Skutberget. Det är viktigt att upprätthålla rörlighet, styrka och balans i takt med att vi blir äldre. Yogan erbjuder redskap för att arbeta med detta på ett lugnt, skonsamt och skönt sätt som passar dig som är 60 +. Vi går igenom kroppen och sträcker ut spända och korta muskler. Vi arbetar mjukt med att stärka, koordinera och balansera. Övningarna görs på ett sätt så att var och en kan jobba utifrån sin egen förmåga. Alla kan vara med!

 

En viktig del i yogan är även att jobba med andetaget för att lugna och stilla sinnet. Varje lektion avslutas med en stunds meditativ avspänning.

 

Tisdagar kl. 13.15-14.15
4 tillfällen start 8/5, pris kurs: 420 kr
Pensionärspris 375 kr

 

Anmäl dig här

Lunchyoga/yoga för daglediga

Kom ut till vackra Skutberget och njut av en timmes yoga mitt på dagen. Yoga är ett skönt sätt att arbeta med styrka, balans, smidighet och samtidigt landa, varva ner och hitta ett större inre lugn. Vi går igenom hela kroppen, sträcker ut spända stela muskler, vi arbetar med styrka, balans och koordination på ett skönt och roligt sätt. Tillfällena är öppna både för nybörjare och erfarna yogautövare.

 

Tisdagar 12.00-13.00 : 4 fristående yogalektioner, start 8/5, pris 130 kr /lektion alt. 450 kr för alla 4 tillfällen. Föranmälan krävs.

 

Anmäl dig här

Kombinera yogan med att njuta av den vackra Vänernaturen och/eller med bastu och bad på motionscentralen där kurserna hålls.

Detta inlägg är publicerat i Arkiv. Bokmärk permalink. Stängt för kommentarer och trackbacks.