Prova-på-pass inför kursstart | Yogaskolan i Karlstad

Prova-på-pass inför kursstart

Vi kommer att ge ett par tillfällen för att prova på yoga med oss, både online på plats, nu i vår. Kanske är du osäker på om yoga passar dig och vilken inriktning du ska ta? Kanske undrar du hur det fungerar att utöva yoga digitalt? Därför öppnar vi upp för den här möjligheten vid några tillfällen.

Prova-på pass:

Yoga för styrka och rörlighet– motsvarar nybörjare fysisk
Onsdag den 7/4  kl. 20.00

 

Yoga för hälsa och stabilitet – motsvara nybörjarkurs allmän inriktning
Torsdag den 8/4 kl. 17.00

 

Meditation med hjälp av yogans redskap
Söndag den 11/4 kl. 18.15

 

Yogapasset kommer vara ca 50 minuter och föranmälan krävs, vare sig du vill vara med på plats eller online. Vi har möjlighet att ta emot några få (max 5) i vår lokal och vi tar emot ett begränsat antal online. Du betalar 60 kr med swish för bekräftad plats. Om du vill prova att göra passet online och inte har möjlighet att göra det live när det sänds kommer du ha tillgång till passet under 24 timmar. Vi kommer stämma av både innan och efter utövat pass så att vi kan möta upp dina frågor och hjälpa dig till eventuella anpassningar.
Hör av dig för mer information så berättar vi mer.Vi kommer som vanligt att inleda terminen med möjlighet att prova på yoga med några olika inriktningar. Annorlunda för i år är att man behöver anmäla sig även till prova-på lektionerna, allt för att hålla nere antalet elever i lokalen.
Anmäl dig till prova-på-passen här

Detta inlägg är publicerat i Arkiv. Bokmärk permalink. Stängt för kommentarer och trackbacks.