Yoga och vandring för seniorer – En härlig dag på Jäverön

 

 

Följ med oss till vackra Jäverön för en heldag med vandring och yoga, mat och samvaro utomhus. Vi använder alla våra sinnen för att uppleva denna vackra plats och vi vandrar genom skogar, ängar och längs stränder. Vandringen varvas med yogans redskap av rörelser, medveten andning, medveten närvaro och meditation.

 

Vi tar färjan över från Herrön till Jäverön kl.10.40. Vi startar dagen med ett yogapass på klipporna för att sedan vandra genom skog och mark till Magasinet som är en fantastisk byggnad i tre våningar med luftiga och rymliga ytor. Här finns ett modernt kök och toaletter.

 

Vid Magasinet blir det lunch. Vi håller framför allt till på magasinets härliga uteplats. Här gör vi yoga för att sedan dricka eftermiddagskaffe/te på verandan. Vi vandrar tillbaka till färjan via Jäveröns östra sida efter fina leder där det är lätt att gå. Vi vandrar alltså i två etapper, där varje etapp är runt 3 km. Vi har inte bråttom utan njuter av vägen. Vill man kan man ta med sig stavar. Färjan tillbaka går kl. 16.50 från Jäverön.

 

 

Måndag 15 maj

kl 10.30-17.00, pris 695 kr. Lunch, eftermiddagsfika och frukt ingår.
Anmäl dig här »

 

Vill du vara med? Anmäl dig så snart som möjligt.

 

 

 

 

Detta inlägg är publicerat i Nyhet. Bokmärk permalink. Stängt för kommentarer och trackbacks.