Yoga och vandring – Möt vintern på Jäverön

 

Nu har vi släppt platserna till vår vintervandring på Jäverön, 28 januari! Vi håller tummarna att vi får snö och riktig vinter, men oavsett är det alltid fint att vara ute i naturen. Välkomna till en heldag med vandring och yoga på vackra Jäverön!

 

Följ med oss till vackra Jäverön för en heldag med vandring och yoga. Vi använder alla våra sinnen för att uppleva naturen och landa i oss själva. Vi vandrar genom skogar, ängar och längs stränder. Vandringen varvas med yogans redskap av rörelser, medveten andning samt övningar för medveten närvaro och meditation.

 

Vi är glada att kunna erbjuda dessa yoga- och vandringsdagar i samarbete med Magasinet Jäverön. Magasinet är en fantastisk byggnad i tre våningar med luftiga och rymliga ytor. Här finns ett modernt kök, toaletter och ett underbart yogaloft. Här äter vi lunch, gör ett yoga pass och värmer oss vid kaminerna en stund innan vi åter går ut och njuter av Jäveröns vackra natur.

 

 

När?
Lördagen 28 januari
Tider: Vi samlas på Herrön, Skattkärr och tar färjan över kl 08.40. Färjan tillbaka går från Jäverön kl 16.50.

 

 

Lunch
Vegetarisk hemlagad mat. Vi brukar alternera mellan soppa, sallad och paj beroende på väder och årstid. Alltid med hembakat bröd. Meddela eventuella allergier i god tid innan.

 

 

Pris
Pris 850 kr. I priset ingår lunch, kaffe/te, kaka, tilltugg och frukt.

 

 

Anmälan
Vill du vara med? Anmäl dig så snart som möjligt. Vi har begränsat antal platser.


 

Detta inlägg är publicerat i Arkiv. Bokmärk permalink. Stängt för kommentarer och trackbacks.