Gällande Corona och Covid -19 | Yogaskolan i Karlstad

Gällande Corona och Covid -19

Kära elever på Yogaskolan!

Nu har vi börjat landa i denna märkliga situation. Hoppas att ni också mår ok!

 

Så här ser det ut i nuläget (2020-03-23)

På Yogaskolan kommer vi försöka genomföra de flesta av kurserna som är i våra lokaler på V. Kanalgatan som vanligt. Vi har pausat all senioryoga och alla våra kurser i externa lokaler.

 

Så är du frisk och känner dig trygg med det så kom till din lektion. Grupperna är just nu väldigt små, 3 till 6, 7 personer, så det är rymligt i rummet. Vi spritar av varje matta och kontaktytor mellan varje pass och givetvis kan du ta med egen matta och/eller en handduk att lägga över matta, kudde etc.

 

Är du snuvig, eller inte vill komma till oss just nu så kommer din lektion sändas live så att du kan delta hemifrån. På detta sätt kan du finnas med oss och utöva hemma samtidigt som lektionen pågår. Varje lektion spelas in, så föredrar du, kan du använda länken senare och titta på lektionen när det passar dig som bäst. Du kan se varje lektion flera gånger och länken är aktiv under alla veckor som kursen pågår.

 

För dig som inte kan eller vill vara med via nätet på något sätt kommer vi förlänga perioden som du kan ta igen missade lektioner under den här våren, så att du inte behöver känna att du missar tillfällen pga av att du är snuvig eller sjuk.

 

Vi hoppas att du utifrån detta känner att du vill genomföra din kurs som tänkt. Som du förstår är ni, Yogaskolans kursdeltagare viktigare än någonsin för oss!

 

Om du trots våra alternativ känner att du inte vill delta vare sig på plats eller virituellt så är det viktigt att du avbokar din plats hos oss så att vi vet. Kanske att du ändå känner att du vill skänka ett bidrag via swish (123 312 50 85)? Just nu försöker vi hitta alla sätt att överleva våren och sommaren så att vi fortfarande kan finnas kvar när hösten kommer och allt förhoppningsvis har lugnat sig.

 

Vi har redan nu börjat erbjuda yoga utomhus. Små korta utövanden som man kan göra ståendes utan matta och ombyte. Håll utkik!

 

Följ Folkhälsomyndighetens allmänna råd

Vi uppmanar alla som ska delta i våra grupper att följa Folkhälsomyndighetens allmänna råd: ”Skydda dig och andra”.

https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/skydda-dig-och-andra/

  • Var noga med handhygienen. Vi har handsprit både vid tebordet och på toaletten och vi använder pappershanddukar.
  • Naturligtvis förespråkar vi att man stannar hemma vid luftvägsbesvär, även vid lindriga symtom.
  • Vi skurar våra yogamattor dagligen, och kommer att göra det ännu oftare nu. Har du en egen yogamatta så ta gärna med den, eller lägg en egen handduk över matta, kudde. Man kan ta med egen filt om man önskar.
  • Vi har bra kvalitetsmattor till försäljning. Vi har bestämt oss för att ge 10 % rabatt just nu utifrån omständigheterna. Vill man få tag på en enklare matta finns det många billigare varianter på exempelvis sportaffärer.

På Yogaskolan fortsätter vi att hålla oss uppdaterade och följa Folkhälsoinstitutets rekommendationer.

Senast uppdaterat 2020-03-23

Detta inlägg är publicerat i Nyhet. Bokmärk permalink. Stängt för kommentarer och trackbacks.