Ayurveda och yoga för en god hälsa under klimakteriet – temadag 19/5

 

Temadag söndag 19/5 kl 9.00-16.00
Ayurveda och yoga anpassar sina råd efter tillfälle och person. Livets olika åldrar har olika sorters utmaningar och kräver olika sorters hälsoråd. Klimakteriet är inte en sjukdom, men kan kräva en anpassning av sina hälsovanor för att må bra under den omställning som sker i kroppen.

 

På denna temadag talar vi om vad den ayurvediska medicinen och yoga har för allmänna råd vid de symtom som kan dyka upp under klimakteriet. Vi kommer att prata om mat och huskurer, vi varvar föreläsning med praktiskt utövande av yoga.

 

Temadagen hålls av Kristofer Edlund och Hanna Staaff.
Kristofer han har en gedigen utbildning till ayurvedisk läkare vid Sampurnananda Sanskrit University i Varanasi, Indien. Han bodde och studerade i Indien mellan 1991-2003 oh åker regelbundet tillbaka för att fördjupa sina kunskaper. Kristofer arbetar som ayurvedisk hälsorådgivare i Stockholm.
Hanna driver Yogaskolan i Karlstad och har en lång erfarenhet av att undervisa yoga för olika behov och förutsättningar. Hon har utbildat och vidareutbildat yogalärare i Sverige, Finland och Estland i mer än 20 år.

 

Kursen hålls söndag 19 maj kl. 09.00-16.00. Pris 1250 kr. Det ingår vegetarisk soppa/sallad med surdegsbröd, pålägg, frukt och te i kursavgiften.

Hälsokonsultationer

I samband med temadagen ger Kristofer ayurvediska hälsokonsultationer 18 maj.
Konsultationen tar cirka en timme och kostar 800 kr.

 

Anmäl dig till temadagen och privatkonsultation här

 

 

 

 

Detta inlägg är publicerat i Nyhet. Bokmärk permalink. Stängt för kommentarer och trackbacks.